Leden structuur E34forum.nl [update 13-08-2014]

Hier vind u onze huisregels en mededelingen van huishoudelijke aard.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
easy rider
Beheerder
Berichten: 1512
Lid geworden op: 03 jul 2014, 19:52
Locatie: Voorne putten / Goeree-Overflakkee
Contacteer:

Leden structuur E34forum.nl [update 13-08-2014]

Bericht door easy rider »

Wij hebben gemeend op E34forum.nl te werken met een leden structuur om leden een bijzondere status en of rechten op het forum te geven. Hieronder vind u een uitleg van deze leden structuur. De status van een lid wordt aangegeven d.m.v. een aparte kleur.

Lid: Een lid is een geregistreerd lid en kan het forum lezen en berichten plaatsen in alle topics behalve verkoop topics. Geregistreerde leden mogen dus geen spullen te koop aanbieden op dit forum. Wil je toch spullen te koop aanbieden neem dan een Premium lidmaatschap.

Premium lid: Een Premium lid is een geregistreerd lid en kan het forum lezen en kan berichten met bijlage plaatsen in alle topics en krijgt een berichten box waarmee hij/zij berichten kan versturen naar andere Premium leden en Gold members. Een premium lidmaatschap bedraagt 20 Euro per jaar. Premium lid worden? stuur dan een mail naar de beheerder o.v.v. "premium lidmaatschap". info@e34forum.nl

Gold member: Een Gold member is een geregistreerd lid en kan het forum lezen en kan berichten met bijlage plaatsen in alle topics en krijgt een berichten box waarmee hij/zij berichten kan versturen naar andere Premium leden en Gold members. Een Gold member is een lid of Premium lid die zich zeer verdienstelijk gemaakt heeft voor het forum. Een Gold member wordt gekozen door Beheerder en Moderators, de leden, premium leden of Gold members en kan deze status behouden voor bepaalde of onbepaalde tijd. Gold members mogen gratis gebruik maken van alle opties die premium leden ook hebben.

Moderatoren: Een moderator is een geregistreerd lid en kan het forum lezen en kan berichten met bijlage plaatsen, wijzigen of verwijderen in alle topics en heeft een berichten box waarmee hij/zij berichten kan versturen naar andere Premium leden, Gold members en andere moderatoren. Een Moderator krijgt een gratis lidmaatschap.

Beheerder: De beheerder is eigenaar van het forum. De beheerder kan het forum lezen en kan berichten met bijlage plaatsen, wijzigen of verwijderen in alle topics en heeft een berichten box waarmee hij/zij berichten kan versturen naar andere Premium leden, Gold members en andere moderatoren. De beheerder is tevens mediator tussen moderatoren bij gerezen geschillen.
E34 TDS Touring Individual op Puur Plantaardige Olie View Topic

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Plaats reactie